Yankee Candle

Yankee Candle Aanbieding Juli

Yankee Candle Aanbieding Juli

Zit je ook iedere maand te wachten op het bericht dat de nieuwe geuren bekend gemaakt worden? Deze maand betekent de Yankee Candle Aanbieding Juli dat er weer 2 heerlijke geuren aangeboden worden met die heerlijke koritng van 25 %! Wij kijken er altijd naar uit als er een voor ons onbekende geur bij zit, zo ook deze maand. Wij hebben deze keer weer stiekem kunnen genieten van die ene nieuwe geur.

Benieuwd naar de geuren? Hier komen ze, de eerste is de Yankee Candle Mango Peach Salsa, de waren tropische verrassing met geuren van mango, perzik, citrus en gemberbloemen. De andere is de Yankee Candle Summer Scoop geur die heeft veel weg van heerlijk zacht zoet aardbeienijs. Dat zijn toch 2 heerlijke geuren een heerlijke zomer!

De Yankee Candle aanbieding is dus de hele zomerse juli maand deze 2 geuren verkrijgbaar met 25 % korting. Kun je de zomer beter beginnen? Ben je benieuwd naar wat die 25 % korting dan werkelijk inhoudt? Nou gewoon deze prijzen!

Large Jar normaal € 29,75 Nú  € 22,30
Medium Jar normaal € 24,75 Nú € 18,55
Small Jar normaal € 12,95 Nú € 9,70
Votive normaal € 2,60 Nú € 1,95
Tart normaal € 2,00 Nú € 1,50
Tea Lights normaal € 9,95 Nú € 7,45

De aanbieding geldt voor de gehele maand of zolang de voorraad strekt. Wees er snel bij om deze heerlijke geuren voor deze aanbieidingsprijs te krijgen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *