Lampe berger

Lampe Berger Top 5 mei

Lampe Berger Top 5 mei

Voor de maand Mei hebben we weer een nieuwe top 5 samengesteld uit de huisparfums die wij in de winkel het meest hebben verkocht. Benieuwd naar onze Lampe Berger Top 5 Mei? Deze top 5 laat duidelijk zien dat we met z’n allen helemaal klaar zijn met dat grauwe grijze weer en heel erg verlangen naar de zomer en de zon! Nou hier komt ie dan:

Op nummer 5 in onze top 5 staat de huisparfum Sunny Peach. Deze fruitige geur is licht, zoet en zonnig tegelijk. Heerlijk om de zomer mee te vieren.
De volgende parfum die op nummer 4 staat is de huisparfum Orange Blossom. Deze bloemige geur is zowel fris als bloemig en past mooi in het voorjaar.
Op de 3e plaats staat de huisparfum Extreme Orange, deze nieuwe geur heeft zich vrij vlot in onze top 5 weten te plaatsen. Een heerlijk verkwikkend parfum van citrus.
De nummer 2 is een oude bekende die zich weer in de top heeft geplaatst, namelijk de huisparfum Fresh Linen. Die heerlijke frisse linnengeur.
De nummer 1 is misschien niet echt een verrassing, omdat deze geur gewoon goed past in het seizoen. De huisparfum Lavender Fields is die geur die direct doet denken aan de grote lavendel velden in Frankrijk. De geur van lavendel zoals die bedoeld was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *