WoodWick Geur van de Maand

WoodWick geurkaarsen

WoodWick geurkaarsen.

Woodwick geurkaarsenSinds eind vorig jaar hebben we weer iets leuks in de winkel, misschien heb je het al gezien en misschien nog niet. Je kunt bij ons terecht voor de WoodWick geurkaarsen. Alweer geurkaarsen zul je waarschijnlijk denken?!  Nou eigenlijk wel ja… omdat dit totaal ander soort geurkaarsen zijn dan dat je hoogstwaarschijnlijk ooit gezien hebt. De kaarsen van WoodWick hebben allemaal iets unieks, namelijk een volledig houten lont. De houten lont geeft deze geurkaarsen iets bijzonders, dit is ook meteen waarom WoodWick de slogan “Crackles as it Burns” gebruikt. Deze slogan krijgt pas betekenis op het moment dat een WoodWick geurkaars aangestoken wordt. De houten lont geeft bij het branden een heerlijk rustgevend knisperend geluid, het lijkt daardoor net of je een haardvuurtje aangestoken hebt. Uiteraard geven de kaarsen ook nog eens een heerlijke geur af. Wat wil je nu nog meer?

Er zijn een aantal verschillende WoodWick geurkaarsen, waarvan elk in een eigen serie komt. Zo heeft iedere serie zijn eigen geuren en komt elke serie met een compleet andere en eigen uitstraling. Hierdoor is er voor iedereen en voor elk moment wel een WoodWick geurkaars. En divers zijn de geuren in ieder geval. Diverse zoete geuren, maar ook frissig en bloemig.

Onderstaande video legt de kaars een beetje uit en laat ook een brandende WoodWick kaars zien of eigenlijk horen, want het geluid van de WoodWick kaars is uniek en niet te vergelijken met andere (geur)kaarsen. Dat heerlijke geknispper, geknetter, geknapper of hoe je het ook noemen wilt is wel heel erg leuk… Dus zet je geluid iets harder en ga achterover leunen en sluit je ogen en neem even een momentje voor jezelf. Vanuit die zelfde luie stoel zijn deze kaarsen ook te bestellen, ga naar onze WoodWick webshop en bestel ze direct!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *