WoodWick Geur van de Maand

WoodWick Fragrance of the Month Mei

WoodWick Fragrance of the Month Mei

Het is mei, een nieuwe maand en dus weer een nieuwe aanbieding van WoodWick geurkaarsen. De WoodWick Fragrance of the Month Mei zijn 2 geuren die we alle twee al in ons assortiment hadden. Voor wie de WoodWick Fragrance of the Month nog niet kent, kort samengevat: Deze geur van de maand is een leuke manier om kennis te maken met WoodWick.
De 2 geuren van de WoodWick Fragrance of the Month worden met 25 % korting verkocht en zijn elke maand anders. Dus iedere maand 2 nieuwe geuren met korting.
Nu je weet wat de aanbieding inhoudt zullen we de 2 geuren vertellen… Voor deze maand zijn het de geuren Apple Basket en Black Cherry. Dit zijn twee fruit geuren, één heerlijk zoet terwijl de ander zoet met en frisheid is. De geur Black Cherry is de zoete, heerlijke geur van sappige rijpe zwarte kersen, terwijl de geur Apple Basket juist een melange van appel, peer en perzik gemengd met het bloemige van seringen en cyclamen.
Benieuwd naar deze 2 nieuwe aanbiedingsgeuren? Kom dan langs in de winkel om ze te ruiken, maar wees er snel bij want deze geuren zijn beperkt verkrijgbaar! Niet in de gelegenheid om langs te komen in de winkel, bestel deze WoodWick aanbieding dan in onze webshop. Kijk op www.plezant.shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *