Yankee Candle

Yankee Candle Aanbieding juni

Yankee Candle Aanbieding juni

De nieuwe Fragrance of the Month van Yankee Candle is weer binnen. Vanaf vandaag tot het einde van de maand, uiteraard zolang de voorraad strekt, zijn er weer 2 geuren verkrijgbaar. Dat betekent dus weer de hele maand juni 2 heerlijke geuren in de aanbieding. De Yankee Candle aanbieding juni geldt deze keer op de geuren Egyptian Musk en Kilimanjaro Stars.

Volgens ons weer 2 heerlijke geuren, zo is de Egyptian Musk een heerlijke musk geur met subtiele hints van vanille en cederhout. Terwijl de Kilimanjaro Stars de heerlijke geur is van schone berglucht, gekruid met frisse mint en aardse patchouli.

Volgens ons zijn dit twee toppers en hopelijk ben je het met ons eens. Om je over de streep te trekken zijn ze vanaf nu verkrijgbaar met 25 % korting, hier wordt het toch meteen een stuk interessanter van om deze geuren eens te proberen. Kom ze eens ruiken in de winkel en laat de geuren je overtuigen.

Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen of ken je de geuren al, ze zijn uiteraard ook verkrijgbaar in onze webshop. Voor de Yankee Candle aanbieding kun je hier ook voor terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *